مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

شناخت علائم اعتياد به شيشه براي بسياري از افراد و به خصوص خانواده‌هايي كه فرزندانشان در سنين نوجواني قرار دارند اهميت بسياري دارد. در صورتي كه شما با اين علائم و نشانه‌ها آشنايي داشته باشيد مي‌توانيد سريع‌تر متوجه وضعيت اعتياد در نزديكانتان شده و براي كمك به آن‌ها اقدام كنيد. توجه داشته باشيد در صورت مشاهده نشانه‌هاي اعتياد به شيشه در اطرافيان خود بر احساسات و هيجانات خود كنترل داشته باشيد و موضوع را با يك مشاور و روانشناس در زمينه اعتياد در ميان بگذاريد. گاهي تصميمات عجولانه مي‌تواند شرايط را براي درمان و ارتباط سخت تر كند. با اين حال در اين مطلب راجع به ماده مخدر شيشه و نشانه‌هاي اعتياد به آن از جنبه‌هاي مختلف صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد. 

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

نشانه هاي اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به شيشه

علائم مصرف شيشه

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

شيشه چيست؟

شيشه يا كريستال يك ماده مخدر صنعتي است كه از مت آمفتامين تهيه مي‌شود. اين ماده مخدر به صورت يك پودر بي رنگ و بي بو است كه شبيه به ذرات خورده شيشه يا كريستال بوده و به همين خاطر در ميان مردم به اين نام شناخته مي‌شود.

به طور كلي تركيبات مت آمفتامين باعث تحريك سيستم اعصاب مركزي در مصرف كننده شده و از طريق تحريك مغز به ترشح دوپامين، يك احساس شادماني و پرانرژي بودن كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند. اين احساس پرانرژي بودن و بي نيازي به خواب معمولاً باعث مي‌شود كه بسياري از دانش آموزان و دانشجويان و يا صاحبان مشاغلي كه نياز به كاهش خواب آلودگي و افزايش تمركز دارند به سمت مصرف اين ماده گرايش پيدا كنند. با اين حال مصرف اين ماده به شدت اعتياد آور بوده و به دليل تاثيرات نامطلوبي كه در مغز فرد ايجاد مي‌كند، درمان اعتياد به آن دشواري‌هاي بسياري را به همراه خواهد داشت. براي آشنايي با انواع توهم زا هاكليك كنيد.

نشانه‌هاي مصرف شيشه

براي بسياري از افرادي كه نگران اعتياد به شيشه در نزديكانشان هستند اين سؤال پيش خواهد آمد كه نشانه‌هاي مصرف شيشه چيست؟ و يا به عبارت ديگر چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟ براي پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه مصرف شيشه باعث بروز نشانه‌هاي مشخصي در رفتار فرد شده و تغييرات جسمي و رواني خاصي را به دنبال دارد كه با شناسايي آن‌ها مي‌توانيد متوجه مصرف شيشه در وي شويد. مهم‌ترين نشانه‌هاي مصرف شيشه موارد زير را در برمي‌گيرد.

  • افزايش انرژي و تمايل فرد براي فعاليت بدون اينكه احساس خستگي يا خواب آلودگي داشته باشد.
  • كاهش اشتها
  • افزايش تعريق بدن
  • قرمزي چشم و گشاد شدن مردمك چشم‌ها
  • تحريك پذيري و پرخاشگري
  • بدبيني و پارانوئيد
  • بروز توهمات حسي

درصورتي كه همه يا تعدادي از اين نشانه‌ها را در فردي مشاهده كرديد بهتر است هرچه سريعتر با يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت كنيد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد كه چطور با اين افراد برخورد كنيد و آن‌ها را براي مراجعه به مراكز ترك اعتياد ترغيب نماييد.

علائم اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث افزايش ترشح دوپامين در مغز مي‌شود. با توجه به اينكه دوپامين نقش مهمي در احساس شادماني و انرژي دارد، مصرف شيشه باعث بروز يك حالت خوشايند در فرد مي‌شود كه او را براي مصرف مجدد يا اعتياد به شيشه ترغيب مي‌كند. اعتياد به شيشه نشانه‌هايي را به همراه دارد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد. با توجه به اهميت زمان در درمان اعتياد به هرگونه ماده مخدر درصورتيكه با اين نشانه‌ها در فردي مواجه شديد بهتر است هرچه سريعتر براي درمان اقدام نماييد.

علائم رفتاري اعتياد به شيشه

تغييرات رفتاري يكي از مشهودترين نشانه‌هايي است كه به دنبال مصرف شيشه اتفاق مي‌افتد. اين افراد به دليل انرژي بالايي كه در اثر مصرف شيشه به دست آورده‌اند معمولاً بسيار فعال بوده و بدون نياز به استراحت يا احساس خستگي مشغول انجام فعاليت‌هاي مختلف مي‌شوند؛ اما در كنار فعاليت و پرانرژي بودن نشانه‌هايي همچون پرخاشگري و تحريك پذيري نيز در اين افراد ديده مي‌شود. حرف زدن‌هاي طولاني مدت يا پرش افكار و تغيير دائمي موضوع بحث از ديگر نشانه‌هاي رفتاري است كه به دنبال مصرف شيشه در فرد ايجاد مي‌شود.

علائم رواني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه تاثيرات جدي بر مغز مصرف كننده خواهد داشت كه باعث بروز نشانه‌هاي رواني اعتياد به شيشه مي‌شود. به دنبال مصرف شيشه فرد ممكن است دچار توهم و هذيان شده و يا نشانه‌هاي بدبيني شديد را تجربه كند. اين بدبيني‌ها مي‌تواند در راستاي توهمات يا هذيان‌هاي فرد بوده و او احساس كند ديگران قصد آسيب زدن يا جاسوسي از او را دارند.

علاوه بر اين شيشه به دليل خاصيت تحريك كنندگي باعث افزايش سطح توجه فرد به محيط پيرامون و بالا رفتن قدرت تمركز مي‌شود و با افزايش ميزان دوپامين يك احساس شادي كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند.

درصورتي كه مصرف شيشه ادامه پيدا كند فرد دچار تغييرات جدي در وضعيت مغز مي‌شود تا جايي كه ممكن است مغز معتادين به شيشه، توانايي توليد دوپامين به صورت طبيعي را از دست بدهد و در نتيجه فرد بدون استفاده از اين ماده نمي‌تواند احساس شادي را تجربه كند. اين افراد معمولاً به دنبال قطع يا كاهش مصرف شيشه احساس افسردگي شديدي را تجربه مي‌كنند.

علائم جسماني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث بروز مشكلات جسمي براي فرد مي‌شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تعريق بيش از حد، قرمز شدن چشم‌ها و گشادي مردمك، افزايش ضربان قلب و تنفس و همين طور كاهش اشتها اشاره كرد.

مثلث اعتياد

روانشناسان معتقدند كه وجود سه نشانه در كنار هم به معناي اعتياد به هرگونه ماده مخدر است. در نتيجه درصورت حضور اين سه نشانه مي‌توانيم با قطعيت راجع به اعتياد فرد به شيشه صحبت كنيم. اين سه نشانه كه به آن‌ها مثلث اعتياد نيز گفته مي‌شود شامل موارد زير است.

  • پس از چندين بار مصرف شيشه فرد احساس مي‌كند كه با استفاده از اين ماده به اندازه سابق به احساس لذت دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف به صورت مداوم افزايش پيدا مي‌كند.
  • درصورتي كه فرد مصرف شيشه را قطع كند و يا كمتر از قبل مصرف كند نشانه‌هاي جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه خواهد كرد.
  • معتادان به شيشه زمان زيادي را صرف تهيه و استفاده از اين ماده مخدر مي‌كنند كه باعث مي‌شود از بسياري از كارهاي ديگر خود عقب بيفتند.

عوارض مصرف شيشه

ماده مخدر شيشه قوي‌ترين نوع مت‌آمفتاميني است كه تاكنون شناخته شده و به همين خاطر اثرات نامطلوب بسياري را در جسم و روان فرد ايجاد مي‌كند كه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

  • به دنبال تحريك مداوم بدن توسط شيشه، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و فشارخون در اين افراد افزايش پيدا مي‌كند.
  • لرزش مداوم دست
  • آسيب ديدن دندان‌ها
  • كاهش وزن شديد و مشكلات مرتبط با آن
  • نوسانات خلقي و ابتلا به بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب
  • بروز مشكلات مربوط به حافظه
  • آسيب ديدن جدي يا از بين رفتن بخش‌هايي از بافت مغز

علائم اعتياد به شيشه | نشانه‌هاي مسموميت با شيشه

مصرف بيش از حد شيشه باعث اوردوز يا بروز مسموميت مي‌شود كه مي‌تواند خطرات جدي را به همراه داشته باشد. برخي از رايج‌ترين علائم مسموميت با شيشه شامل موارد زير مي‌باشند.

  • افزايش دماي بدن
  • لرزش عضلات بدن
  • بي قراري و سرآسيمگي
  • تنفس سريع
  • احساس سردرگمي
  • افزايش فشار خون
  • تعريق بيش از حد
  • ادرار تيره رنگ
  • غش يا كما

نشانه‌هاي ترك شيشه

افرادي كه به ماده مخدر شيشه اعتياد دارند درصورت ترك مصرف يا كاهش ميزان مصرف به نسبت دفعات گذشته، مشكلات جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه مي‌كنند كه معمولاً براي فرار از آن به سراغ مصرف مجدد شيشه مي‌روند؛ اما در صورتيكه فرد مصرف مجدد را شروع نكند اين نشانه‌ها معمولاً پس از يك هفته پايان پيدا مي‌كند. اگرچه نشانه‌هاي رواني مانند افسردگي ممكن است براي مدت طولاني‌تري ادامه پيدا كند. اصلي‌ترين نشانه‌هاي ترك شيشه شامل موارد زير است

  • احساس افسردگي
  • خستگي و نياز به خواب
  • سردرگمي و گيجي
  • بازگشت اشتها و پرخوري

درمان اعتياد به شيشه

درصورتي كه قصد درمان اعتياد به شيشه و قطع مصرف را داريد بهتر است از قطع ناگهاني و خودسرانه مصرف جدا خودداري كنيد. اين مسئله مي‌تواند باعث بروز نشانه‌هاي شديد و خطرناك جسمي و رواني باشد. بهتر است براي ترك اعتياد از مشاورين و متخصصين ترك اعتياد كمك بگيريد و بر اساس روش‌هاي موجود براي اين كار اقدام كنيد.

به طور كلي ترك اعتياد به شيشه شامل دو مرحله سم زدايي يا ترك جسمي اعتياد و جلسات رواندرماني براي جلوگيري از بروز آسيب‌هاي روحي جدي است. ترك مصرف شيشه معمولا باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايندي همچون ابتلا به افسردگي مي‌شود كه بسياري از افراد براي فرار از آن به مصرف مجدد شيشه روي مي‌آورند. از طرفي بدرفتاري خانواده و نزديكان با اين افراد مي‌تواند دليل ديگري براي سرخوردگي و ميل به مصرف مجدد باشد. به همين خاطر جلسات بازپروري با هدف درمان بيماري‌هاي روحي ناشي از ترك اعتياد به شيشه و همين‌طور آموزش راهكارهايي براي مقاومت در برابر ميل به مصرف مجدد ايجاد شده‌اند. مشاورين به بيماران كمك خواهند كرد تا از طريق بهبود ارتباط با نزديكان و پيدا كردن اهداف مناسب براي زندگي، پس از ترك اعتياد شرايط مطلوبي داشته باشند. براي دريافت درمان ترك اعتياد كليك كنيد.

سؤالات متداول

1. چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟

مصرف شيشه نشانه‌هاي مشخصي در رفتار و حالات فرد ايجاد مي‌كند كه از جمله آنها كاهش اشتها، فعاليت طولاني مدت بدون احساس خستگي، تعريق بدن، احساس پرخاشگري يا تحريك پذيري را مي‌توان نام برد.

2. علائم اعتياد به شيشه از چه زماني در فرد قابل مشاهده هستند؟

آنچه به عنوان نشانه‌هاي مصرف يا اعتياد به شيشه از آن صحبت مي‌شود معمولاً در پي مصرف شيشه مشخص مي‌شود و نياز به گذشت زمان ندارد. البته اين مسئله مي‌تواند با توجه به ميزان مصرف و سن و جنسيت مصرف كننده تا حدودي متفاوت باشد.

3. اگر فردي به دنبال مصرف شيشه دچار توهم شده باشد چه بايد كرد؟

شما نمي‌توانيد براي تغيير توهم در فرد كاري انجام دهيد مهم‌ترين مسئله اين است كه در صورت مشاهده چنين شرايطي با فرد مخالفت نكرده و به‌سرعت با مراكز درماني تماس بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

منبع » علائم اعتياد به شيشه

امتیاز:
بازدید: 25
برچسب:
:
[ 1399/7/9  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]

شناخت علائم اعتياد به شيشه براي بسياري از افراد و به خصوص خانواده‌هايي كه فرزندانشان در سنين نوجواني قرار دارند اهميت بسياري دارد. در صورتي كه شما با اين علائم و نشانه‌ها آشنايي داشته باشيد مي‌توانيد سريع‌تر متوجه وضعيت اعتياد در نزديكانتان شده و براي كمك به آن‌ها اقدام كنيد. توجه داشته باشيد در صورت مشاهده نشانه‌هاي اعتياد به شيشه در اطرافيان خود بر احساسات و هيجانات خود كنترل داشته باشيد و موضوع را با يك مشاور و روانشناس در زمينه اعتياد در ميان بگذاريد. گاهي تصميمات عجولانه مي‌تواند شرايط را براي درمان و ارتباط سخت تر كند. با اين حال در اين مطلب راجع به ماده مخدر شيشه و نشانه‌هاي اعتياد به آن از جنبه‌هاي مختلف صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد. 

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

نشانه هاي اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به شيشه

علائم مصرف شيشه

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

شيشه چيست؟

شيشه يا كريستال يك ماده مخدر صنعتي است كه از مت آمفتامين تهيه مي‌شود. اين ماده مخدر به صورت يك پودر بي رنگ و بي بو است كه شبيه به ذرات خورده شيشه يا كريستال بوده و به همين خاطر در ميان مردم به اين نام شناخته مي‌شود.

به طور كلي تركيبات مت آمفتامين باعث تحريك سيستم اعصاب مركزي در مصرف كننده شده و از طريق تحريك مغز به ترشح دوپامين، يك احساس شادماني و پرانرژي بودن كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند. اين احساس پرانرژي بودن و بي نيازي به خواب معمولاً باعث مي‌شود كه بسياري از دانش آموزان و دانشجويان و يا صاحبان مشاغلي كه نياز به كاهش خواب آلودگي و افزايش تمركز دارند به سمت مصرف اين ماده گرايش پيدا كنند. با اين حال مصرف اين ماده به شدت اعتياد آور بوده و به دليل تاثيرات نامطلوبي كه در مغز فرد ايجاد مي‌كند، درمان اعتياد به آن دشواري‌هاي بسياري را به همراه خواهد داشت. براي آشنايي با انواع توهم زا هاكليك كنيد.

نشانه‌هاي مصرف شيشه

براي بسياري از افرادي كه نگران اعتياد به شيشه در نزديكانشان هستند اين سؤال پيش خواهد آمد كه نشانه‌هاي مصرف شيشه چيست؟ و يا به عبارت ديگر چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟ براي پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه مصرف شيشه باعث بروز نشانه‌هاي مشخصي در رفتار فرد شده و تغييرات جسمي و رواني خاصي را به دنبال دارد كه با شناسايي آن‌ها مي‌توانيد متوجه مصرف شيشه در وي شويد. مهم‌ترين نشانه‌هاي مصرف شيشه موارد زير را در برمي‌گيرد.

  • افزايش انرژي و تمايل فرد براي فعاليت بدون اينكه احساس خستگي يا خواب آلودگي داشته باشد.
  • كاهش اشتها
  • افزايش تعريق بدن
  • قرمزي چشم و گشاد شدن مردمك چشم‌ها
  • تحريك پذيري و پرخاشگري
  • بدبيني و پارانوئيد
  • بروز توهمات حسي

درصورتي كه همه يا تعدادي از اين نشانه‌ها را در فردي مشاهده كرديد بهتر است هرچه سريعتر با يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت كنيد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد كه چطور با اين افراد برخورد كنيد و آن‌ها را براي مراجعه به مراكز ترك اعتياد ترغيب نماييد.

علائم اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث افزايش ترشح دوپامين در مغز مي‌شود. با توجه به اينكه دوپامين نقش مهمي در احساس شادماني و انرژي دارد، مصرف شيشه باعث بروز يك حالت خوشايند در فرد مي‌شود كه او را براي مصرف مجدد يا اعتياد به شيشه ترغيب مي‌كند. اعتياد به شيشه نشانه‌هايي را به همراه دارد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد. با توجه به اهميت زمان در درمان اعتياد به هرگونه ماده مخدر درصورتيكه با اين نشانه‌ها در فردي مواجه شديد بهتر است هرچه سريعتر براي درمان اقدام نماييد.

علائم رفتاري اعتياد به شيشه

تغييرات رفتاري يكي از مشهودترين نشانه‌هايي است كه به دنبال مصرف شيشه اتفاق مي‌افتد. اين افراد به دليل انرژي بالايي كه در اثر مصرف شيشه به دست آورده‌اند معمولاً بسيار فعال بوده و بدون نياز به استراحت يا احساس خستگي مشغول انجام فعاليت‌هاي مختلف مي‌شوند؛ اما در كنار فعاليت و پرانرژي بودن نشانه‌هايي همچون پرخاشگري و تحريك پذيري نيز در اين افراد ديده مي‌شود. حرف زدن‌هاي طولاني مدت يا پرش افكار و تغيير دائمي موضوع بحث از ديگر نشانه‌هاي رفتاري است كه به دنبال مصرف شيشه در فرد ايجاد مي‌شود.

علائم رواني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه تاثيرات جدي بر مغز مصرف كننده خواهد داشت كه باعث بروز نشانه‌هاي رواني اعتياد به شيشه مي‌شود. به دنبال مصرف شيشه فرد ممكن است دچار توهم و هذيان شده و يا نشانه‌هاي بدبيني شديد را تجربه كند. اين بدبيني‌ها مي‌تواند در راستاي توهمات يا هذيان‌هاي فرد بوده و او احساس كند ديگران قصد آسيب زدن يا جاسوسي از او را دارند.

علاوه بر اين شيشه به دليل خاصيت تحريك كنندگي باعث افزايش سطح توجه فرد به محيط پيرامون و بالا رفتن قدرت تمركز مي‌شود و با افزايش ميزان دوپامين يك احساس شادي كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند.

درصورتي كه مصرف شيشه ادامه پيدا كند فرد دچار تغييرات جدي در وضعيت مغز مي‌شود تا جايي كه ممكن است مغز معتادين به شيشه، توانايي توليد دوپامين به صورت طبيعي را از دست بدهد و در نتيجه فرد بدون استفاده از اين ماده نمي‌تواند احساس شادي را تجربه كند. اين افراد معمولاً به دنبال قطع يا كاهش مصرف شيشه احساس افسردگي شديدي را تجربه مي‌كنند.

علائم جسماني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث بروز مشكلات جسمي براي فرد مي‌شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تعريق بيش از حد، قرمز شدن چشم‌ها و گشادي مردمك، افزايش ضربان قلب و تنفس و همين طور كاهش اشتها اشاره كرد.

مثلث اعتياد

روانشناسان معتقدند كه وجود سه نشانه در كنار هم به معناي اعتياد به هرگونه ماده مخدر است. در نتيجه درصورت حضور اين سه نشانه مي‌توانيم با قطعيت راجع به اعتياد فرد به شيشه صحبت كنيم. اين سه نشانه كه به آن‌ها مثلث اعتياد نيز گفته مي‌شود شامل موارد زير است.

  • پس از چندين بار مصرف شيشه فرد احساس مي‌كند كه با استفاده از اين ماده به اندازه سابق به احساس لذت دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف به صورت مداوم افزايش پيدا مي‌كند.
  • درصورتي كه فرد مصرف شيشه را قطع كند و يا كمتر از قبل مصرف كند نشانه‌هاي جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه خواهد كرد.
  • معتادان به شيشه زمان زيادي را صرف تهيه و استفاده از اين ماده مخدر مي‌كنند كه باعث مي‌شود از بسياري از كارهاي ديگر خود عقب بيفتند.

عوارض مصرف شيشه

ماده مخدر شيشه قوي‌ترين نوع مت‌آمفتاميني است كه تاكنون شناخته شده و به همين خاطر اثرات نامطلوب بسياري را در جسم و روان فرد ايجاد مي‌كند كه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

  • به دنبال تحريك مداوم بدن توسط شيشه، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و فشارخون در اين افراد افزايش پيدا مي‌كند.
  • لرزش مداوم دست
  • آسيب ديدن دندان‌ها
  • كاهش وزن شديد و مشكلات مرتبط با آن
  • نوسانات خلقي و ابتلا به بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب
  • بروز مشكلات مربوط به حافظه
  • آسيب ديدن جدي يا از بين رفتن بخش‌هايي از بافت مغز

علائم اعتياد به شيشه | نشانه‌هاي مسموميت با شيشه

مصرف بيش از حد شيشه باعث اوردوز يا بروز مسموميت مي‌شود كه مي‌تواند خطرات جدي را به همراه داشته باشد. برخي از رايج‌ترين علائم مسموميت با شيشه شامل موارد زير مي‌باشند.

  • افزايش دماي بدن
  • لرزش عضلات بدن
  • بي قراري و سرآسيمگي
  • تنفس سريع
  • احساس سردرگمي
  • افزايش فشار خون
  • تعريق بيش از حد
  • ادرار تيره رنگ
  • غش يا كما

نشانه‌هاي ترك شيشه

افرادي كه به ماده مخدر شيشه اعتياد دارند درصورت ترك مصرف يا كاهش ميزان مصرف به نسبت دفعات گذشته، مشكلات جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه مي‌كنند كه معمولاً براي فرار از آن به سراغ مصرف مجدد شيشه مي‌روند؛ اما در صورتيكه فرد مصرف مجدد را شروع نكند اين نشانه‌ها معمولاً پس از يك هفته پايان پيدا مي‌كند. اگرچه نشانه‌هاي رواني مانند افسردگي ممكن است براي مدت طولاني‌تري ادامه پيدا كند. اصلي‌ترين نشانه‌هاي ترك شيشه شامل موارد زير است

  • احساس افسردگي
  • خستگي و نياز به خواب
  • سردرگمي و گيجي
  • بازگشت اشتها و پرخوري

درمان اعتياد به شيشه

درصورتي كه قصد درمان اعتياد به شيشه و قطع مصرف را داريد بهتر است از قطع ناگهاني و خودسرانه مصرف جدا خودداري كنيد. اين مسئله مي‌تواند باعث بروز نشانه‌هاي شديد و خطرناك جسمي و رواني باشد. بهتر است براي ترك اعتياد از مشاورين و متخصصين ترك اعتياد كمك بگيريد و بر اساس روش‌هاي موجود براي اين كار اقدام كنيد.

به طور كلي ترك اعتياد به شيشه شامل دو مرحله سم زدايي يا ترك جسمي اعتياد و جلسات رواندرماني براي جلوگيري از بروز آسيب‌هاي روحي جدي است. ترك مصرف شيشه معمولا باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايندي همچون ابتلا به افسردگي مي‌شود كه بسياري از افراد براي فرار از آن به مصرف مجدد شيشه روي مي‌آورند. از طرفي بدرفتاري خانواده و نزديكان با اين افراد مي‌تواند دليل ديگري براي سرخوردگي و ميل به مصرف مجدد باشد. به همين خاطر جلسات بازپروري با هدف درمان بيماري‌هاي روحي ناشي از ترك اعتياد به شيشه و همين‌طور آموزش راهكارهايي براي مقاومت در برابر ميل به مصرف مجدد ايجاد شده‌اند. مشاورين به بيماران كمك خواهند كرد تا از طريق بهبود ارتباط با نزديكان و پيدا كردن اهداف مناسب براي زندگي، پس از ترك اعتياد شرايط مطلوبي داشته باشند. براي دريافت درمان ترك اعتياد كليك كنيد.

سؤالات متداول

1. چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟

مصرف شيشه نشانه‌هاي مشخصي در رفتار و حالات فرد ايجاد مي‌كند كه از جمله آنها كاهش اشتها، فعاليت طولاني مدت بدون احساس خستگي، تعريق بدن، احساس پرخاشگري يا تحريك پذيري را مي‌توان نام برد.

2. علائم اعتياد به شيشه از چه زماني در فرد قابل مشاهده هستند؟

آنچه به عنوان نشانه‌هاي مصرف يا اعتياد به شيشه از آن صحبت مي‌شود معمولاً در پي مصرف شيشه مشخص مي‌شود و نياز به گذشت زمان ندارد. البته اين مسئله مي‌تواند با توجه به ميزان مصرف و سن و جنسيت مصرف كننده تا حدودي متفاوت باشد.

3. اگر فردي به دنبال مصرف شيشه دچار توهم شده باشد چه بايد كرد؟

شما نمي‌توانيد براي تغيير توهم در فرد كاري انجام دهيد مهم‌ترين مسئله اين است كه در صورت مشاهده چنين شرايطي با فرد مخالفت نكرده و به‌سرعت با مراكز درماني تماس بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

منبع » علائم اعتياد به شيشه

امتیاز:
بازدید: 28
برچسب:
:
[ 1399/7/9  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 10
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب